Условия за ползване

Условия за ползване на електронния магазин Mama Conti Boutique ®

Общи условия

* Намаленията на продукти и акциите се провеждат само в нашия електронен магазин и във фирмените магазини на Mama Conti Boutique ®.
* Продуктите означени с етикет „Акция“ са намалени.
* Намаленията важат само за показаните модели и разцветки и важат до изчерпване на складовите наличности.
* Гарантираме за качеството на продуктите ни.
* Дрехите закупени от нашия електронен магазин ще Ви бъдат доставени по куриер с наложен платеж.
* Разходите по доставка са за сметка на клиента.


Отстъпки за нашите лоялни клиенти

За да получавате отстъпки при пазаруване от нашия електронен магазин, трябва, на първо място, да бъдете регистриран потребител. Нашите лоялни клиенти получават отстъпки при достигане на определени суми, които се получават при събиране на всички направени от тях поръчки.
Отстъпките при достигане на определени суми от поръчки са:
* При достигане на сума от 250лв., като сбор от всички направени поръчки до момента, получавате отстъпка от 10% за всяка следваща поръчка.
* При достигане на сума от 500лв., като сбор от всички направени поръчки до момента, получавате отстъпка от 20% за всяка следваща поръчка.
** Отстъпката, която ползвате при пазаруване в нашия електронен магазин може да проверявате във вашия личен профил.


Информация за доставка

* Доставките на продукти се извършват чрез куриерска фирма SPEEDY и е на цена 4.50 лева.
* За поръчки на стойност над 100 лева, куриерските разходи са за наша сметка.

** Рекламации се приемат само за дрехи, които не са носени, не са повредени и са с непокътнат етикет.
*** Разходите по подмяна на дрехите са за сметка на клиента, с изключение на случаите, когато подмяната се е наложила по вина на Mama Conti Boutique ®.
**** От хигиенни съображения закупеното от електронния магазин бельо не може да бъде върнато или подменено.


Срокове за доставка

Доставките се извършват в срок до 5 работни дни от датата на поръчката. Доставки се извършват до населени места в България. Закупеният от Вас продукт ще бъде доставен на адреса, който сте вписали във Вашия профил.


Информация за плащания

За Ваше улеснение и удобство, всички поръчки се заплащат на куриера при получаване. С изпращането на поръчка Вие се съгласявате с горепосочените условия със силата на договор. Нашите условията за поръчка, метод на доставка и плащане са съобразени с условията, посочени в Закона за защита на потребителите.


Връщане на закупен продукт

Ако решите да върнете продукта, то можете да го направите в срок от 7 дни от датата на получаване. Връщането се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-мейл или телефон. Артикула трябва да бъде върнат в състоянието в което е получен: с прикачени етикети и в опаковката в която е получен (прозрачен плик и т.н.) Не се възстановява стойността на продукти, които са били носени или не са върнати на нашия адрес в оригиналното си състояние. При връщане, продуктът трябва да бъде изпратен обратно до нас по куриер. Всички разходи са за сметка на клиента. След получаване на продукта обратно на нашия адрес, стойността на продукта (без първоначалните разходи за доставка и тези за връщане) ще Ви бъде изпратена по куриер. За тази цел, моля изпратете ни трите си имена, адрес и телефон.